18.07.2014 г.

REALASH серум за мигли (REVIEW) Part #1

"Очите са прозореца към душата", казват хората. Очите не могат скрият това, което е в сърцето, те впечатляват, омайват, съблазняват. Няма нищо по-хубаво за една жена от това миглите ѝ, рамката на очите, да са дълги, гъсти и извити. 
Аз имам големи очи, но за сметка на това къси мигли. Полгала съм какви ли не усилия, за да ги удължа и сгъстя, но нищо не е водило до особен резултат. Единственият продукт, който ги подхрани и сгъсти беше зехтинът, но отново резултатът беше минимален.

Днес при мен пристигна за тест новият серум за удължаване и сгъстяване на миглите на Realash Cosmetics, чийто представител за България е Тех Майнд ЕООД. Опаковката, която получих е от 3 милилитра, достатъчна за четири, до пет месеца всекидневна употреба.

ЕТО ГО И НЕГО:






 Как се употребява REALASH?
- Нанася се само върху горния клепач (като очна линия) всяка вечер на чисти и добре подсушени очи в продължение на два/три месеца. В следващите един/два месеца се нанася веднъж или два пъти в седмицата, само за да се поддържа вече придобитият ефект. 

Какво обещава REALASH?
- Удължаване на миглите с 25% и сгъстяване с 84% само за три месеца.

Какъв е съставът на REALASH?
- Формулата на серума е обогатена с Алое, D-Пантенол, Калоген, Калоген + Еластин, Хидролизиран протеин, Хиалуронова киселина, Екстракт от манго, нар, папая, хвощ, лен, тръстика, невен, цвят от горчив портокал, листа от палма Сабал, Биотинил трипептид-1 и Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide. 

Кога не трябва да се използва REALASH?
- Ако сте бременна или кърмите, ако сте подложени на химиотерапия, ако не сте навиршили осемнадесет години или ако сте чувствителни към някоя от съставките. 

REALASH е дерматологично и клинично тестван, не предизвиква дразнене, алергии или промяна в цвета на ириса. Има за цел да стимулира растежа на миглите, да ги направи по-гъсти, плътни и здрави.
Пазарната цена на стартовия пакет, който получих аз, е 79 лева. Поръчки могат да се направят от сайта им тук.

Много съм развълнувана и нямам търпение да видя и да Ви покажа резултата!
Очаквайте след един месец нова публикация, в която ще видите първоначалния ефект, а след това и финалния такъв в трета публикация.

П.П.: Благодаря на екипа на Realash Cosmetics за красиво опакованата доставка!

В МОМЕНТА СЕРУМЪТ Е С 30% НАМАЛЕНИЕ! 

* Ако имате въпроси, моля задайте ги като коментар долу или се обърнете към екипа на Realash. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар